10 неща, които ще ти каже, ако ти изневерява

Изневярата, сама по себе си, може да бъде преодоляна като проблем, колкото и горчиви да бъдат последиците от нея за една връзка. Важно е да се открие общ път към възстановяването на доверието в двойката, а това няма как да се случи, ако самото предателство се пази в тайна. Истината, колкото и болезнена да е тя, винаги е за предпочитане пред лъжата.

Повечето мъже рядко ще си признаят сами, че са „сгазили лука“, но пък не са и толкова трудни за „хващане“, стига да имате очи и уши за очевидното. Ето 10 мъжки реплики, които е възможно да означават „изневерявам ти“:

 „Много съм изморен“

Допреди няколко месеца той винаги е бил готов за физическа близост с теб и изобщо не се е налагало а го съблазняваш с разни трикове или еротично бельо, а напоследък изобщо не можеш да го познаеш. Всяка вечер повтаря колко е уморен и се обръща на другата страна… Определено има нещо съмнително.

„Тя е просто колега/приятел“

Хващаш го, че общува с непозната за теб жена. Не само е поканен на рождения й ден, но подозираш, че говори с нея и по телефона. Когато го попиташ какво става, той твърди, че въпросната дама е „просто колега“ и отказва да адде повече информация за отношенията си с нея, тъй като те уж са изцяло формални. Дали?

„Как може да ми нямаш доверие?“

Ако случайно станеш малко по-припряна в опитите си да разбереш какво става, той предприема тактиката „нападението е най-добрата защита“ и започва да те обвинява в липса на доверие.

„Пак ще закъснея, знаеш – много работа“

Това е може би един от най-ясните показатели, че най-вероятно не му е чиста работата. Както винаги се е прибирал горе-долу навреме, изведнъж започва все по-често да има „важни служебни срещи“ след работа, поводи за закъснения, а защо не и неочаквани командировки…

„Не си ли малко напълняла?“

Мъжът, който изневерява, винаги ще се опита да изтъкне като проблем нещо в своята благоверна половина. Ако започне да те критикува относно поведение или външен вид, след като години наред не е имал нищо против фигурата ти или начина, по който се държиш, може би просто си търси оправдание за по-малката интимност помежду ви, докато предлага своята близост другаде.

„Тя не означава нищо“

В случай, че вече имаш доказателства за неговото предателство и си го притиснала в ъгъла, много често е вероятно той да се опита да омаловажи проблема като каже, че само ти си от значение за него истински, а тя не значи нищо и т.н. Като цяло това са класически реплики за самозащита в подобни ситуации. Не е ясно на нея какво й говори междувременно.

„Всичко ти е в главата“

Колко ли предани съпруги на този свят са били убеждавани почти успешно, че просто не са добре, внушават си, в тях е проблемът, а не другаде… Основна тактика на лъжеца по принцип е да те убеди, че очевидното е измама, а лъжата – истина.

„Случи се само веднъж“

Да бе, да…

„Изневеряваш ли ми?“

Всички знаем, че най-ревниви са именно онези сред нас, които са най-склонни към предателство. Ако половинката ти прекалено много те подозира в измяна, без а му даваш повод, може би той самият прави нещо за гърба ти.

„Търся себе си“/“в криза съм“

Това не е задължително да е лъжа, но не е и оправдание за предателство. Всички знаем, че изневерите в една връзка често идват с кризата на средната възраст, когато човек иска отново да се почувства млад, харесван, значим и жив. За жалост не всеки може да вложи въображение в нови начинания и много мъже просто си намират любовница….

3,667 total views, 1 views today

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *