Никога не казвай тези 10 неща на жена овен!

Всяка зодия има своите специфики, които я правят полезна, значима и важна. Когато сте представител на определена знак, има значение дали сте мъж и жена за това как точно ще изразите тези характерни особености, как ще ги комуникирате със света и как ще ги използвате.
Много са митовете и легендите за огнения характер на жените овен. Каквото и да сте чували за тях, каквото и да сте чели, само пряката комуникация с представителки на тази зодия може да ви запознае отблизо с техния пленителен нрав. Ето обаче какво да не казвате никога на една жена овен, за да не приключи общуването ви още преди да сте се опознали:
Сигурна ли си, че не се нуждаеш от помощ?
Жената овен винаги е насреща да помогне, но самата тя почти никога не иска помощ, защото вярва, че може да се справи сама почти във всяка една ситуация и не желае да дължи нищо на никого. Често тези жени наистина успяват във всичко, заради вродения си инат, упоритост и амбиция.

Твърде си емоционална!

Жените овен са страстни натури. Те обичат екстремните преживявания и тук не става дума просто за някакви скокове с бънджи или пък сноуборд. Те са екстремни в живота си, често изпадат в крайности и дори на пръв поглед да изглеждат хладнокръвни, всъщност вътре в тях бушува ураган от емоции.

Ще ти звънна след малко, почакай.

Овните са бебетата на зодиака. Това означава, че те са най-нетърпеливите сред всички останали зодии. Не е добре да ги карате да чакат, особено ако става дума за дела, които наистина ги вълнуват. Те искат всичко тук и сега.

Как може да си такъв егоист?

Да наречете овен „егоист“ е доста рисковано. Твърде вероятно е да отключите портите на ада и оттам да ви залее вселенския гняв на темпераментната жена овен. Тя е готова на всичко за своите близки и често влиза в бой (понякога в буквален смисъл), за да брани някой друг. Ето защо определението „егоист“ хич не й се нрави, независимо какви аргументи имате вие.

Съжаляваме, не печелите…

Овен са номер едно не само в зодиака, но и в живота. Те са родени победители. Няма жена овен, която да участва в някакво състезание на олимпийския принцип. Тя е там, за да заеме първото място. Независимо дали става дума за интервю за работа, маратон или пък конкурс за снимка. Тя е първа, другото са глупости.

Не можеш да го направиш

Само гледай! Жената овен може всичко. Да, точно така. А това, което може най-добре, е да ти докаже, че може всичко, ако веднъж си се усъмнил в това. По-добре не я провокирай. Има риск да стигне до крайности, само и само да докаже на какво е способна.

Защо не облечеш нещо друго?

Не е добре да се правят забележки на овен, независимо дали става дума за външен вид или интелектуални качества. Жената овен е експресивна по природа. Тя обича да изразява себе си и това често става чрез облеклото. Ако е сложила на главата си ярка диадема с цветя например, то ва е, защото така е решила. Кой си ти да й казваш как да се облича?

Може ли малко по-тихо?

Както вече казахме, типичната жена овен е доста експресивна личност. В това нейно качество е включена и склонността й да говори много. Тя обича да споделя, да разсъждава, да философства, да изказва мнение и да обяснява как точно седят нещата. По-добре я оставете да си довърши мисълта, била тя и изказана на висок глас. Иначе – лошо.

Аз знам по-добре…

Ако една жена овен поеме инициативата за дадено нещо, не е добре да й давате акъл и да стоите на пътя й. Дори да няма нужната компетенция първоначално, нейната упоритост и целенасоченост обикновено й помагат да се справи със задачата чудесно. Може да й споделите какво мислите, но не и да й се налагате.

Успокой се малко!

Ако тя е подпалила фитила, трудно ще я успокоите, преди да излее всичко, което има за изливане. В случай, че ви повиши тон и започне да сипе огън и жупел, не се опитвайте да й казвате да престане. Няма да го направи, напротив. Най-добре изчакайте, тя сама ще се успокои след известно време, без да го отнасяте допълнително…

2,886 total views, 2 views today

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *