Не си позволявай тези реплики пред жена телец!

Жените телец са изключително привлекателни, земни, но и страстни. Те са практични, но и диви. Невероятно добре комбинират в себе си интелект и богата емоционалност.
Телците обичат хубавото в живота и правят всичко, за да му се отдадат подобаващо. Тези мацки са прекрасни домакини, макар че в никакъв случай не позволяват да зависят от битовизми. Една жена телец може да бъде прекрасен събеседник и партньор, стига да не чуе някоя от следните реплики по свой адрес:

Не прекаляваме ли с храната тези дни?
Телците, макар и често с перфектна фигура, обожават храната. Те винаги са онези, които ще се развихрят с вдъхновение в кухнята, ще изберат най-добрия ресторант, абе изобщо – кухнята им е страст. Така че по-добре не ги закачайте на тази тема. Те много добре знаят къде е мярката и сами преценяват дали да прекрачат границата или не.
Не съм сигурен дали да ти вярвам
Телците са знакът, на когото можете да гласувате най-голямо доверие от целия зодиак. Направо ще разбиете сърцето на телец, ако му кажете, че се съмнявате в него. Жените телец са лоялни, дискретни и силни натури, които винаги са насреща за близките си хора. Не се съмнявайте в това.

Тук е пълна кочина
Телците може да не са най-големите чистници на света, но са прекрасни домакини, защото компенсират с вкусна храна и гостоприемност. А и в крайна сметка се оправят повече от прекрасно с всяко нещо у дома и в работата, и винаги знаят кое къде се намира, дори да не е подредено под линия.

За какво ще ти послужи това?
Телците са креативни хора. Често за останалите те изглежда, че се впускат в странни начинания със спорен успех, но в крайна сметка времето показва, че каквото и да а подхванали, са го завършили успешно. Оставете ги да си действат по задачите, които са си поставили и изобщо не им се чудете – ще се справят.


Дай да ти помогна, не се мъчи
Жената телец е супер самостоятелна. Тя е независима, както финансово, така и емоционално. Стабилният й характер я прави изключително оправна и непоклатима дори в кризисни житейски ситуации. Кавалерската помощ винаги е добре дошла, но не я карайте да се чувства сякаш я подценявате, защото ще ви докаже, че може всичко и сама.

По-добре се откажи
Това е просто невъзможно. Телците са упорити до мозъка на костите си. Те не се отказват. Една жена телец с типичното си въображение ще измисли 10 варианта, за да се справи с някакъв казус, но няма да се предаде, докато не види целта постигната черно на бяло. Най-много да си докарате гнева й с такива призиви.


Голяма си материалистка
Жените Телец имат нюх към хубавите неща в живота, те държат на комфорта, удобствата, хубавата храна, хубавото вино, приятните почивки и като цяло обичат да си угаждат, но в никакъв случай не са маниаци на тема вещи и пари. Това, че една жена телец обича да се държи на ниво и да си прекарва приятно времето, в никакъв случай не я прави меркантилна. Така че внимавайте с определенията и успех!

2,345 total views, 3 views today

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *