Секс фантазиите, които той крие от теб

Мъжете често се притесняват да разкрият пред половинките си своите тайни сексуални щения, защото ги е страх от неразбиране, отхвърляне, или просто защото често фантазират за… Други жени.

Това обаче в никакъв случай не означава, че вашият любим иска да ви изневери. Той просто е ограничен от своята мъжка природа. Не го винете за това и можете да се превърнете в любимата му фантазия. Ето какво може би не ви е споделял, че понякога изскача в съзнанието му:

Тройка

Когато му кажете, че ще ходите на басейн с Деси, твърде вероятно е да си представя как двете се къпете и сапунисвате заедно с още 10 супер сексапилни и красиви голи жени в баните на комплекса. Всеки мъж поне веднъж в живота си е фантазирал за секс с още поне две жени.

Садо-мазо

В природата на мъжете е да доминират. Това е заложено в тяхната сексуалност и няма как да избягат от него. Доминацията, разбира се, има много измерения. Със сигурност сте експериментирали с шамарчета тук-там. Възможно е обаче и да му се ще нещо повече. Обсъдете го.

Моделки и известни мацки

В информационна ера, в която живеем, всеки мъж си има по една любима известна мацка, за която обилно фантазира всеки път, когато тя си пусне нова снимка в Instagram. Дали това е талантлива актриса от любимия (ви) сериал, или някоя актриса от съвсем друг бранш, за чието съществуване не подозирате – въпрос на вкус.

Лоша господарка

Въпреки естествената за тях доминация, някои мъже страшно много се възбуждат от идеята за момент да загубят контрол между чаршафите и да се оставят в ръцете на своята властна секси господарка. Неслучайно това е фетиш за шефове от върховете на корпоративната стълбица – успели, отговорни и властни. Всеки има нужда понякога да се почувства слаб, за да може да запази силата си на другите фронтове. Дали и вашият любим не спада към тази графа?

Униформи и костюми

Всички знаем, че едно от най-милите неща, които можем да направим за своята половинка, е да го изненадаме с ново секси бельо. За щастие това не важи само за бельото – всякакви експерименти във външния вид, стига да са поднесени с вкус, стил и палаво намигване, са добре дошли. Психолози твърдят, че ентусиазмът към новите дрехи у мъжете се дължи на това, че така те си фантазират, че всъщност са с различна жена, но… Щом е така, защо пък тази различна жена да не сте вие?

Девственица

Повечето мъже биха се смутили, ако в реална ситуация трябва да отнемат девствеността на някоя девойка. Това в 21 век е доста трудно, всъщност, но нищо не пречи да се отдават на сладки фантазии за палави лолитки, които лично да научат на това-онова в леглото. Пълнолетни, да се надяваме…

Секс на публично място

Адреналинът от риска да бъдеш „хванат на местопрестъплението“ е сериозен фетиш за много мъже и жени. Ако той вечно ви подканва да се “погушкате” сред природата, в асансьора или пък в тоалетните на някое парти в изискан ресторант – помислете дали пък да не му направите този жест. Една мъжка фантазия по-малко… А и може да е наистина забавно.

 

3,808 total views, 3 views today

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *